Tanfolyamok vidéken

Mivel (fő)városlakók vagyunk, alapvetően Budapesten tartok tanfolyamokat. Elegendő számú jelentkező esetén azonban szívesen utazom az ország különböző vidékeire hordozókendő tanfolyamot tartani. Pár hete egyik déli nagyvárosunkba hívtak. Nagyon kedves anyukák-apukák-csemeték vártak. Jó hangulat, lelkes és lelkesítő, érdeklődő, tanulni vágyó csapat. És milyen ügyesek! Kicsit tartottam attól, hogy a sok résztvevőnek kevés lesz a tervezett két óra a csípőn és háton hordozás tanfolyamhoz, de kényelmesen belefértünk az időkeretbe. Igaz, voltak már gyakorlottabb hordozók is, akiknek csak egy-két részletet kellett megmutatni.

Én magam is sokat kaptam és tanultam. Ilyen találkozásokért (is) érdemes tanítani :-) Örülök, hogy találkozhattam Veletek, köszönöm, hogy ott lehettem!

A képek talán visszaadnak valamit a tanfolyamok hangulatából:

5 megjegyzés:

Nuska írta...

Szia,
most ismerlek fel a képekről:) Te segítettél nekem TNÉ-val a táncháztalálkozón kicsit jobb batyut kötni:) Én voltam a Didy Jakob kendővel, egyéves fiúcskával,(aki kipisilt a pelusból:D) és nagyon bejött, hogy ne lehajolva, hanem felegyenesedve igazgassam meg a kendő szárait. Azóta összehasonlíthatatlanul kényelmesebb a háti kötésem, köszönöm!
Neked is, Évának is hálával,
Nuska
Nuska

Laverne írta...

Szia Nuska!
Örülök, hogy kényelmesebb a háton hordozás. Kiderült, hogy miért van a kipisilés? Ez számomra még mindig rejtély.

Nuska írta...

Nem tudom, miért van, sajnos...Ma is megtörtént. A kendő már szárad (mosás után, persze:) )
Lehetséges, hogy túl szorosan fogom a kendő szegéseit, amikor felteszem a hátamra a gyereket, és a gyerek gördül, a pelenka meg marad? Nem mindennapos a dolog, de ha előfordul, elég kellemetlen.

Laverne írta...

Csak azzal tudlak vigasztalni, hogy ez is elmúlik egyszer. Legkésőbb a szobatisztasággal :-))

Nuska írta...

Köszönöm, tényleg, erre nem is gondoltam:D